Ga de Compcut-uitdaging aan!

In de composietenbranche is het produceren van consistent nauwkeurige en perfecte testmonsters een essentieel onderdeel van het werk. Voor velen is het echter een lastige, trage, vuile, arbeidsintensieve aangelegenheid met een hoog gezondheids- en veiligheidsrisico. Vele toonaangevende bedrijven en academische instituten hebben hiervoor nu een oplossing gevonden dankzij de Compcut snijmachines. De Compcut oplossing is de meest efficiënte manier om composiet testmonsters te produceren. Deze machines worden momenteel op grote schaal gebruikt door vele ingenieurs om deze belangrijke testmonsters te produceren.

Wat is Compcut?

De Compcut precisie snijmachines, ontwikkeld door Sharp & Tappin, zijn een revolutie voor de composietenindustrie. Deze machines zijn eenvoudig in gebruik, extreem snel en efficiënt, en kunnen monsters snijden met zo’n hoge kwaliteit dat er geen verdere voorbereiding nodig is.

Waarom Compcut?

Bedrijven die Compcut machines gebruiken snijden hun composietmonsters:

  • In alle veiligheid – De gesloten en volledig beveiligde snijomgeving elimineert mogelijke ongelukken bij het hanteren.
  • Schoner – Door het gesloten proces kan de machine in een ‘laboratorium’-omgeving worden gebruikt.
  • Snel – Door zijn unieke snelheid produceert de machine binnen afzienbare tijd testklare monsters.
  • Gemakkelijk – Compcut kan effectief door iedereen worden gebruikt na een korte en eenvoudige opleiding.
  • Rendabel – De snelheid van Compcut verhoogt de productie en vermindert ook de reinigingskosten.
  • Met consistente nauwkeurigheid – Compcut levert schone, nauwkeurige snijresultaten.
  • Met minder afval – Nauwkeurige snijresultaten betekenen minder afval.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met Bart Weymeels, onze productspecialist als u meer informatie wilt over Compcut snijmachines. 

Samen met onze leverancier Sharp & Tappin zijn wij, net als onze klanten, van mening dat onze Compcut composietsnijmachines de beste manier zijn om testmonsters te produceren. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze technologie dat wij de Compcut-uitdaging lanceren.

Ga de Compcut-uitdaging aan!

Wil u graag alle voordelen ontdekken van het gebruik van een Compcut machine? Dan nodigen we u uit om uw huidige aanpak in vraag te stellen en de Compcut Challenge aan te gaan om te zien of uw huidige proces nog steeds optimaal is. Volg de onderstaande 4 stappen om deel te nemen aan deze uitdaging.

Bezorg ons enkele van uw materialen voor een testproductie.

Ons Compcut-team zal dan het snijproces demonstreren op een Compcut-machine met uw eigen materialen – aan het einde krijgt u een gratis set monsters om te testen.

Er zijn drie manieren om het snijden te demonstreren:

  • Regel een demonstratie ter plaatse op uw gewenste locatie waar wij een Compcut machine leveren om de live demonstratie uit te voeren.
  • Ontmoet het Compcut team voor een fabrieksrondleiding en demonstratie op een onderling afgesproken datum.
  • Overhandig het gewenste materiaal aan ons Compcut-team en bekijk een live videodemonstratie.

U kan vervolgens het proces met uw huidige procedure vergelijken.

Een lid van het Compcut team zal u om verdere informatie vragen en u een volledige business case verstrekken om de noodzakelijke kapitaaluitgaven te rechtvaardigen.  De machines bieden een zeer hoog rendement op uw investering.

Gerelateerde berichten

Kwaliteitscontrole en productontwikkeling voor de productie van chocolade

Bij de productie van chocolade is het kristallisatiegedrag van de grondstoffen van doorslaggevend belang voor de kwaliteit van de eindproducten. Voordat chocolade en vulmassa's vanuit vloeibare toestand worden verwerkt en uitgehard, is systematische voorkristallisatie in de vorm van een temperingsproces vereist. De temperingsgraad, die het aandeel van gestolde vetkristallen in de chocolade beschrijft, en de [...]

Desktop SEM/EDS voor automatisatie en high-throughput werk

In onze twee voorgaande artikelen kon u kennis maken met de Thermo Scientific Phenom desktop SEM en de mogelijkheden die de combinatie desktop SEM en chemische analyse met EDS te bieden heeft. De combinatie van beeldvorming en chemische analyse in een desktop SEM opent bovendien enorme mogelijkheden op vlak van automatisatie en high-throughput applicaties. Met [...]

Hoe platenpersen uw laboratoriumwerk kunnen verbeteren

In dit artikel leggen we uit voor welke toepassingen het nuttig is om de laboratorium-platenpers van Fontijne Presses te gebruiken. We tonen ook waarom een specifieke laboratoriumpers de beste oplossing is om uw monsters te bereiden, ook als u al over een productiepers of spuitgietmachine beschikt. Wat is een laboratoriumpers? Een laboratoriumpers is een instrument [...]

mei 11, 2023