Ga de Compcut-uitdaging aan!

In de composietenbranche is het produceren van consistent nauwkeurige en perfecte testmonsters een essentieel onderdeel van het werk. Voor velen is het echter een lastige, trage, vuile, arbeidsintensieve aangelegenheid met een hoog gezondheids- en veiligheidsrisico. Vele toonaangevende bedrijven en academische instituten hebben hiervoor nu een oplossing gevonden dankzij de Compcut snijmachines. De Compcut oplossing is de meest efficiënte manier om composiet testmonsters te produceren. Deze machines worden momenteel op grote schaal gebruikt door vele ingenieurs om deze belangrijke testmonsters te produceren.

Wat is Compcut?

De Compcut precisie snijmachines, ontwikkeld door Sharp & Tappin, zijn een revolutie voor de composietenindustrie. Deze machines zijn eenvoudig in gebruik, extreem snel en efficiënt, en kunnen monsters snijden met zo’n hoge kwaliteit dat er geen verdere voorbereiding nodig is.

Waarom Compcut?

Bedrijven die Compcut machines gebruiken snijden hun composietmonsters:

  • In alle veiligheid – De gesloten en volledig beveiligde snijomgeving elimineert mogelijke ongelukken bij het hanteren.
  • Schoner – Door het gesloten proces kan de machine in een ‘laboratorium’-omgeving worden gebruikt.
  • Snel – Door zijn unieke snelheid produceert de machine binnen afzienbare tijd testklare monsters.
  • Gemakkelijk – Compcut kan effectief door iedereen worden gebruikt na een korte en eenvoudige opleiding.
  • Rendabel – De snelheid van Compcut verhoogt de productie en vermindert ook de reinigingskosten.
  • Met consistente nauwkeurigheid – Compcut levert schone, nauwkeurige snijresultaten.
  • Met minder afval – Nauwkeurige snijresultaten betekenen minder afval.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met Bart Weymeels, onze productspecialist als u meer informatie wilt over Compcut snijmachines. 

Samen met onze leverancier Sharp & Tappin zijn wij, net als onze klanten, van mening dat onze Compcut composietsnijmachines de beste manier zijn om testmonsters te produceren. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze technologie dat wij de Compcut-uitdaging lanceren.

Ga de Compcut-uitdaging aan!

Wil u graag alle voordelen ontdekken van het gebruik van een Compcut machine? Dan nodigen we u uit om uw huidige aanpak in vraag te stellen en de Compcut Challenge aan te gaan om te zien of uw huidige proces nog steeds optimaal is. Volg de onderstaande 4 stappen om deel te nemen aan deze uitdaging.

Bezorg ons enkele van uw materialen voor een testproductie.

Ons Compcut-team zal dan het snijproces demonstreren op een Compcut-machine met uw eigen materialen – aan het einde krijgt u een gratis set monsters om te testen.

Er zijn drie manieren om het snijden te demonstreren:

  • Regel een demonstratie ter plaatse op uw gewenste locatie waar wij een Compcut machine leveren om de live demonstratie uit te voeren.
  • Ontmoet het Compcut team voor een fabrieksrondleiding en demonstratie op een onderling afgesproken datum.
  • Overhandig het gewenste materiaal aan ons Compcut-team en bekijk een live videodemonstratie.

U kan vervolgens het proces met uw huidige procedure vergelijken.

Een lid van het Compcut team zal u om verdere informatie vragen en u een volledige business case verstrekken om de noodzakelijke kapitaaluitgaven te rechtvaardigen.  De machines bieden een zeer hoog rendement op uw investering.

Gerelateerde berichten

Van handmatig snijden tot automatisering: de overstap van universiteit van Nottingham naar de COMPCUT ACS 300

COMPCUT, de gespecialiseerde divisie van Sharp & Tappin die geavanceerde snij- en bewerkingsoplossingen voor composieten ontwerpt en produceert, is onlangs geprezen door de Universiteit van Nottingham voor het leveren van ultieme prestaties en veiligheid in geavanceerde snijoplossingen voor composieten aan haar Composites Research Group. De universiteit kocht de COMPCUT ACS 300 in februari eerder dit [...]

Compcut precisiesnijmachines op het scherpst van de snede

Succes bij het CTE  In navolging van ons recente artikel om composiet materialen van de hoogste kwaliteit te beoordelen als onderdeel van de Compcut uitdaging, blijven de verwezenlijkingen van het Sharp & Tappin team met hun assortiment composiet snijmachines groeien. Zo hebben ze onlangs een accreditatie ontvangen van Composite Test and Evaluation (CTE). Opnieuw een [...]

Keramische matrix-composieten snijden: hoe moet dat?

Enige tijd geleden werkte onze leverancier Sharp & Tappin nauw samen met het materiaaltestteam van het National Composites Centre (NCC) in Bristol om een serie snijtesten uit te voeren op monsters van composietmaterialen met keramische matrix (CMC). De uitdaging was om een serie snijtesten uit te voeren met de nieuwe Compcut snijmachine van Sharp & [...]

mei 11, 2023