Ga de Compcut-uitdaging aan!

In de composietenbranche is het produceren van consistent nauwkeurige en perfecte testmonsters een essentieel onderdeel van het werk. Voor velen is het echter een lastige, trage, vuile, arbeidsintensieve aangelegenheid met een hoog gezondheids- en veiligheidsrisico. Vele toonaangevende bedrijven en academische instituten hebben hiervoor nu een oplossing gevonden dankzij de Compcut snijmachines. De Compcut oplossing is de meest efficiënte manier om composiet testmonsters te produceren. Deze machines worden momenteel op grote schaal gebruikt door vele ingenieurs om deze belangrijke testmonsters te produceren.

Wat is Compcut?

De Compcut precisie snijmachines, ontwikkeld door Sharp & Tappin, zijn een revolutie voor de composietenindustrie. Deze machines zijn eenvoudig in gebruik, extreem snel en efficiënt, en kunnen monsters snijden met zo’n hoge kwaliteit dat er geen verdere voorbereiding nodig is.

Waarom Compcut?

Bedrijven die Compcut machines gebruiken snijden hun composietmonsters:

  • In alle veiligheid – De gesloten en volledig beveiligde snijomgeving elimineert mogelijke ongelukken bij het hanteren.
  • Schoner – Door het gesloten proces kan de machine in een ‘laboratorium’-omgeving worden gebruikt.
  • Snel – Door zijn unieke snelheid produceert de machine binnen afzienbare tijd testklare monsters.
  • Gemakkelijk – Compcut kan effectief door iedereen worden gebruikt na een korte en eenvoudige opleiding.
  • Rendabel – De snelheid van Compcut verhoogt de productie en vermindert ook de reinigingskosten.
  • Met consistente nauwkeurigheid – Compcut levert schone, nauwkeurige snijresultaten.
  • Met minder afval – Nauwkeurige snijresultaten betekenen minder afval.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met Bart Weymeels, onze productspecialist als u meer informatie wilt over Compcut snijmachines. 

Samen met onze leverancier Sharp & Tappin zijn wij, net als onze klanten, van mening dat onze Compcut composietsnijmachines de beste manier zijn om testmonsters te produceren. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze technologie dat wij de Compcut-uitdaging lanceren.

Ga de Compcut-uitdaging aan!

Wil u graag alle voordelen ontdekken van het gebruik van een Compcut machine? Dan nodigen we u uit om uw huidige aanpak in vraag te stellen en de Compcut Challenge aan te gaan om te zien of uw huidige proces nog steeds optimaal is. Volg de onderstaande 4 stappen om deel te nemen aan deze uitdaging.

Bezorg ons enkele van uw materialen voor een testproductie.

Ons Compcut-team zal dan het snijproces demonstreren op een Compcut-machine met uw eigen materialen – aan het einde krijgt u een gratis set monsters om te testen.

Er zijn drie manieren om het snijden te demonstreren:

  • Regel een demonstratie ter plaatse op uw gewenste locatie waar wij een Compcut machine leveren om de live demonstratie uit te voeren.
  • Ontmoet het Compcut team voor een fabrieksrondleiding en demonstratie op een onderling afgesproken datum.
  • Overhandig het gewenste materiaal aan ons Compcut-team en bekijk een live videodemonstratie.

U kan vervolgens het proces met uw huidige procedure vergelijken.

Een lid van het Compcut team zal u om verdere informatie vragen en u een volledige business case verstrekken om de noodzakelijke kapitaaluitgaven te rechtvaardigen.  De machines bieden een zeer hoog rendement op uw investering.

Gerelateerde berichten

8 Belangrijke afwegingen bij de aankoop van een scanning elektronenmicroscoop (SEM)

De aankoop van een elektronenmicroscoop (SEM) kan een aanzienlijk concurrentievoordeel opleveren voor organisaties die actief zijn in een omgeving waar microscopie van het grootste belang is. Een SEM gebruikt een gefocuste elektronenbundel om het oppervlak van een monster te scannen en zodoende beelden met hoge resolutie te genereren. De techniek is veel beter dan optische [...]

NETZSCH DSC en DMA: krachtige en complementaire hulpmiddelen voor materiaalonderzoek

Differentiële Scanning Calorimetrie (DSC) en Dynamische Mechanische Analyse (DMA) behoren al jaren tot de meest waardevolle technieken voor materiaalonderzoek. Deze twee thermische analysetechnieken bieden onderzoekers diepgaand inzicht in de eigenschappen van een zeer breed scala aan materialen. Valt daar anno 2023 nog iets nieuws over te melden?  Wat is Differentiële Scanning Calorimetrie (DSC)? Het principe [...]

FRITSCH PULVERISETTE P29: Klein maar Krachtig

Fritsch introduceert met de PULVERISETTE P29 een mini-snijmolen die we gerust uniek mogen noemen. Leest u even mee? Sterk en compact Met een maximale aanvoergrootte van 25 mm en een variabel toerental van 500-6000 tpm maalt de FRITSCH mini-snijmolen PULVERISETTE 29 snel en krachtig middelharde, zachte, taaie, vezelige, taai-elastische en temperatuurgevoelige materialen zoals granen, zaden [...]

mei 11, 2023