Onze ervaren en toegewijde medewerkers van het logistiek team zorgen voor stipte, professionele transport, levering en inspectie van uw bestelde goederen. Ons after-sales team biedt vervolgens deskundige installatie, certificering ter plaatse en training voor uw operatoren. Op verzoek organiseren wij bovendien geavanceerde opleiding on-site of bij de fabrikant door een applicatiedeskundige van de fabrikant van het instrument. Bij elke verkoop geven we een gedetailleerd schema met de leverings-, installatie- en trainingsdata. Als om welke reden dan ook onvoorziene wijzigingen optreden, communiceren we steeds snel en duidelijk naar onze klanten toe.

We zullen u regelmatig informeren over nieuwe producten, toebehoren, methoden en toepassingen via nieuwsbrieven, technology updates en workshops. Dit is nog een andere manier om een optimaal rendement op uw investering te behalen – u bent altijd op de hoogte van de nieuwste trends, ontwikkelingen en ideeën. Naargelang uw behoeften veranderen en daardoor nieuwe projecten ontstaan, kan u steeds op ons rekenen. Benelux Scientific zal keer op keer met u samenwerken om de beste toestelconfiguratie te definiëren die is afgestemd op uw specifieke applicatie behoeften en het beschikbare budget. Door gebruik te maken van onze brede ervaring en uitgebreide applicatiekennis, neemt u de juiste aankoopbeslissingen.

We werken met een team van 4 technische ingenieurs en 4 applicatie- en support ingenieurs om een optimaal gebruik en rendement van uw investering te garanderen. Met Benelux Scientific kunt u er zeker van zijn dat wij tijdens de volledige levensduur van uw apparatuur technische ondersteuning zullen aanbieden maar eveneens onderhoudscontracten, toestel(her)kalibratie en certificering, software- en hardware-upgrades en on-site service. We bieden gepersonaliseerde trainingsmogelijkheden, evenals opfriscursussen, methodeontwikkeling, geavanceerde training, user-workshops (in de lokale taal) en meer!

De Benelux Scientific-groep ondersteunt meer dan 5.000 instrumenten in de Benelux en Frankrijk. In België worden meer dan 1.500 instrumenten gebruikt door meer dan 800 klanten uit alle industriële segmenten, grote universiteiten en onderzoekscentra. Uit een klantentevredenheidsonderzoek van 2016 bleek dat meer dan 95% van onze klanten heel tevreden is met de technische ondersteuning, zij ons met plezier aanbevelen aan hun netwerk en ons graag als partner zien terugkomen voor toekomstige projecten.

Benelux Scientific is geen typische wederverkoper of een groot catalogusbedrijf. We zijn een technisch gespecialiseerd team dat, dankzij de zorgvuldig uitgelijnde reeks productclusters, klantresultaten kan bereiken die veel verder gaan dan wat een rechtstreeks distributiekantoor of  leverancier zouden kunnen bereiken. Onze brede kennis van instrumentatie, industrieën en toepassingen stelt ons in staat om oplossingen te vinden uit verschillende bronnen en diverse technologische gebieden. Uiteraard zijn de prijzen van Benelux Scientific zorgvuldig afgestemd op de internationale verkoopprijzen van onze leveranciers. Maar vanwege onze lokale aanwezigheid zijn onze prijzen en reactietijden voor transport, installatie, training en after sales-ondersteuning veel aantrekkelijker dan wat beschikbaar is vanuit internationale ondersteuningscentra of distributiefaciliteiten die op afstand gelegen zijn.