Ontvang een gratis vintage poster van Tinius Olsen voor jouw lab!

Bij Benelux Scientific zijn we verheugd om onze partner (sinds meer dan 20 jaar) Tinius Olsen onder de aandacht te brengen. Als toonaangevende fabrikant van trekbanken bieden ze hoogwaardige oplossingen voor materiaalkarakterisatie in verschillende industrieën.
Of het nu gaat om polymeren, metalen, textiel of bouwmaterialen, hun trekbanken stellen u in staat om nauwkeurige en betrouwbare mechanische testen uit te voeren volgens de geldende industrienormen.

Een van de laatste innovaties is de Vector Extensometer – een gebruiksvriendelijke optische extensometer die verbazingwekkende prestaties levert binnen toegankelijke budgetten.
Ook is een breed assortiment aan toebehoren beschikbaar, zoals verwisselbare load cells, klimaatkamers, software en klemsystemen.

Ons aanbod gaat echter verder dan alleen hoogwaardige apparatuur. Ons ervaren serviceteam staat klaar om u te ondersteunen bij alle aspecten van uw testproces, van installatie en kalibratie (ook volgens ISO 17025 via onze zusterfirma LHM Instrumentation) tot onderhoud, reparatie en hands-on training. Met onze service engineers kunt u erop vertrouwen dat uw instrumenten optimaal blijven presteren en betrouwbare meetresultaten leveren.

Om onze waardering voor je interesse te tonen, bieden we u graag een gratis Tinius Olsen vintage poster aan voor uw labo. Deze poster illustreert enkele basisprincipes van trekproeven en is een mooie toevoeging aan je testomgeving.

Klaar om uw lab op te fleuren met deze vintage poster? Vul het onderstaande formulier in en ontvang de poster helemaal gratis! Benieuwd hoe de poster eruitziet? Bekijk hem hier.

Helaas zijn onze Tinius Olsen posters momenteel niet meer op voorraad vanwege het grote succes. Hou onze website en sociale media kanalen in de gaten voor meer nieuws.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met Maarten Debrouwere, onze productspecialist als u meer informatie wilt over Trekbanken.

Gerelateerde berichten

Tinius Olsen voor de kwaliteitscontrole van aluminium composiet panelen

RMK Industries, de grootste fabrikant van aluminium composiet panelen in het Midden-Oosten, heeft gekozen voor mechanische testbanken van Tinius Olsen. Dit stelt het bedrijf in staat om de productieprocessen en de productkwaliteit voortdurend te verbeteren, waarbij de focus ligt op kwaliteitscontrole en, bovenal, het creëren van een ecologische voetafdruk.  Aluminium composiet panelen worden samengesteld met [...]

Mechanische eigenschappen van isolatiemateriaal: duurder én sterker

Je kan er vandaag nog moeilijk naast kijken. Naast de enorme stijging van de energieprijzen nemen ook de prijzen van bouwmaterialen een enorme vlucht. En net nu we wegens klimaatverandering en de stijging van de energieprijzen massaal moeten isoleren, gaan ook de prijzen voor isolatiematerialen pijlsnel de lucht in… Dat leek ons reden genoeg om [...]

Vermoeiing in blad- en spiraalveren testen

Het moderne leven is sterk afhankelijk van ijzer, het meest gebruikte van alle metalen. Het is nodig om de meest eenvoudige dagelijkse taken uit te voeren. IJzer, dat meestal wordt gebruikt om staal te vormen, draagt bij aan veel toepassingen. Het beton in snelwegen en gebouwen heeft staal nodig voor extra sterkte. Transport, van een [...]

maart 5, 2024