Het periodiek systeem der elementen gratis aan uw muur

Al meer dan 20 jaar zijn Benelux Scientific en NETZSCH partners voor de verkoop en technische ondersteuning van het gamma NETZSCH Analyzing & Testing in België.

De hoogwaardige analytische instrumenten van NETZSCH Analyzing & Testing zijn een perfecte uitbreiding van het bestaande aanbod van Benelux Scientific voor materiaal karakterisering en het meten van thermische eigenschappen van een grote verscheidenheid aan materialen. Van polymeren en andere organische materialen, metalen en legeringen, tot keramiek, glas, bouwmaterialen of andere anorganische materialen.

De NETZSCH Group is een internationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Duitsland. De business units staan ​​voor individuele oplossingen op het hoogste niveau. Meer dan 4.000 medewerkers in 36 landen, een wereldwijd distributie- en servicenetwerk zorgen voor klantnabijheid en competente service.

De business unit Analyzing & Testing viert dit jaar haar zestigste verjaardag. Gedurende die 60 jaar is een schat aan kennis opgebouwd, wat zich vertaalt in steeds betere en slimmere producten en heel uitgebreide kennis van applicaties.

Want daar gaat het ook bij Benelux Scientific uiteindelijk om: uw applicatie kennen en daar de juiste oplossing voor vinden.

NETZSCH beschikt over uitgebreide kennisbibliotheken en media om de ruime applicatiekennis te delen. Bekend en zeer gewild zijn in dit opzicht de NETZSCH posters. Wat vindt u van deze mooie hommage aan het periodiek systeem der elementen voor hun zestigste verjaardag?

Vraag hier de NETZSCH poster aan

Helaas zijn onze NETZSCH posters momenteel niet meer op voorraad vanwege het grote succes. Hou onze website en sociale media kanalen in de gaten voor meer nieuws.

Gerelateerde berichten

DSC en Reologie: warm aanbevolen!

In een eerder artikel zagen we dat de technieken Differential Scanning Calorimetry (DSC) en Dynamic Mechanical Analysis (DMA) krachtige en complementaire hulpmiddelen zijn bij materiaalonderzoek. Ook nu stellen we u een combinatie voor die meer informatie oplevert wanneer we de resultaten combineren: DSC en Rotational Rheology. DSC kent vele toepassingen en daarvan is polymeeronderzoek een [...]

Bepaling van TD24 met ARC®-instrumenten voor thermische risicobeoordeling in chemische processen

Chemische industriële processen die gebaseerd zijn op exotherme reacties kunnen erg gevaarlijk zijn. Gebrek aan kennis over het proces kan leiden tot onjuiste procescondities en dus tot thermische runaway in apparatuur of reactoren. Bovendien kan een storing in het koelapparaat ook leiden tot een ongeplande temperatuurstijging in een reactor. Om veilige processen te garanderen, is [...]

NETZSCH e-book over thermische eigenschappen van metalen en legeringen

Ongeveer 80% van alle chemische elementen in het periodiek systeem zijn metalen. Als er in het periodiek systeem een scheidingslijn wordt getrokken tussen boor en astatine, dan zijn alle elementen links van deze lijn metalen. Wanneer metalen met elkaar worden gecombineerd, of wanneer een metaal wordt gecombineerd met een ander element, wordt een zogenaamde "legering" [...]

december 12, 2022