Benelux Scientific is de nieuwe distributeur van CDR FoodLab in de Benelux

Met enige fierheid kondigen we aan dat Benelux Scientific voortaan de verdeling van  CDR FoodLab op zich neemt voor de Benelux. CDR FoodLab maakt veelzijdige analysesystemen voor kwaliteitscontrole van voedingsmiddelen en dranken.

CDR FoodLab analysetoestellen zijn gemakkelijk te hanteren en compact. Ze zijn zo ontwikkeld dat chemische analyses snel en eenvoudig kunnen worden uitgevoerd, niet alleen in het laboratorium, maar ook aan de productielijn, zonder dat er gespecialiseerd technisch personeel nodig is. De resultaten zijn gecorreleerd met die van de referentiemethoden.

Welk instrument is het meest geschikt voor uw toepassingen?

CDR Foodlab

1. CDR FoodLab, ‘de alleskunner’

Van de analyse van oliën en vetten tot de kwaliteitscontrole van zuivel- en bakkerijproducten, tomatenderivaten, gedroogd fruit en eiproducten, en vele andere toepassingen. Ontdek het meest veelzijdige instrument voor de voedingsindustrie.

2. CDR BeerLab, ‘de bierkenner’

Met slechts één instrument, een breed scala aan bier- en wateranalyses die sneller en eenvoudiger zijn dan traditionele methoden. Dit instrument is speciaal ontworpen voor de behoeften van brouwmeesters en brouwerijen van alle groottes.

CDR BeerlLab

Hoe kunnen we u helpen?

Neem voor meer informatie contact op met onze productspecialist, Steve Bruers.

Gerelateerde berichten

Hoe composietstalen op de juiste manier voorbereiden?

Laboratorium platenpersen vinden in de laatste jaren steeds meer toepassingen, vooral in de composietwereld. De persen van Fontijne Presses worden gebruikt om de productieprocessen van rubbers, kunststoffen en composieten te bestuderen. Elk monster heeft zijn eigen combinatie van instellingen waarmee rekening gehouden moet worden bij het voorbereiden van het monster om de resultaten van de [...]

ELEKTROSPINNING GEOPTIMALISEERD MET THERMO SCIENTIFIC PHENOM DESKTOP SEM

Elektrospinning wordt in verschillende industrieën gebruikt: biowetenschappen, biotextiel, biomedische techniek, batterijonderzoek en de algemene ontwikkeling, productie en commercialisering van nanovezelmaterialen. De diameter van de geproduceerde vezels varieert meestal van tientallen nanometers tot enkele micrometers. Een van de belangrijkste voordelen van de elektrospinningtechniek ten opzichte van andere fabricagemethoden is de mogelijkheid om vezels te maken met [...]

DSC en Reologie: warm aanbevolen!

In een eerder artikel zagen we dat de technieken Differential Scanning Calorimetry (DSC) en Dynamic Mechanical Analysis (DMA) krachtige en complementaire hulpmiddelen zijn bij materiaalonderzoek. Ook nu stellen we u een combinatie voor die meer informatie oplevert wanneer we de resultaten combineren: DSC en Rotational Rheology. DSC kent vele toepassingen en daarvan is polymeeronderzoek een [...]

februari 15, 2024