Tagarno T50 – Een nieuwe digitale microscoop met 4K en 60 live beelden per seconde 

Banner Tagarno T50

De TAGARNO T50 wordt in 2024 gelanceerd en biedt

  • Het beste livebeeld ter wereld met 4K en 60 beelden per seconde.
  • Automatische hoogteverstelling met autofocus
  • Vergroting met laag en hoog vermogen (tot 660x) op één systeem
  • Magnetische bevestiging voor lens en ringverlichting
  • Grote werkruimte
  • Gebruikersprofielen en aanpassing van menu’s
  • Software en AI-mogelijkheden

Waarom 4K/60 FPS belangrijk is voor uw inspecties

4K is de standaard geworden als het gaat om beeldresolutie. Het zorgt voor stilstaande beelden van hoge kwaliteit, zodat je elk klein detail van je monster kunt zien.

Maar veel 4K digitale microscopen werken slechts met 30 beelden per seconde.

Vanuit het oogpunt van de gebruiker is dit erg ongemakkelijk om mee te werken omdat er een vertraging is tussen wat er onder de microscoop gebeurt en op het beeldscherm. Sommigen voelen zich zelfs zeeziek van het werken met lage framerates.

Met 60 beelden per seconde is er echter geen vertraging en voel je je niet zeeziek. Alles wat er onder de microscoop gebeurt, wordt in real-time weergegeven op de monitor met autofocus.

Nieuwe T50 microscoop wint 2024 NPI Award

TAGARNO is verheugd aan te kondigen dat het een 2024 CIRCUITS ASSEMBLY NPI (New Product Introduction) Awards heeft ontvangen voor zijn baanbrekende T50 microscoop met 4K/60FPS.

Deze prestigieuze prijs onderstreept TAGARNO’s toewijding aan innovatie op het gebied van microscopie en zet een nieuwe standaard voor real-time visualisatie en gebruikerservaring.

Andere voordelen van de nieuwe T50

Magnetisch ringlicht en geen extra bedieningskastje

De ringverlichting voor de T50 is niet alleen magnetisch, maar maakt kabels of het monteren van extra verlichting met schroeven overbodig. De ringverlichting wordt ook bediend met hetzelfde bedieningskastje als de microscoop, zodat er minder bedieningskastjes nodig zijn op uw werkplek.

Automatisch de juiste hoogte vinden

Je regelt de hoogte van de microscoop met het nieuwe bedieningskastje. Dat klopt. Het gebeurt allemaal automatisch. En als je van objectief bent veranderd of een nieuw monster hebt genomen waarvoor een andere werkhoogte nodig is, laat de microscoop je weten dat je beeld niet meer scherp is voordat hij zich automatisch op de juiste hoogte instelt.

Foto's maken is nog steeds ongelooflijk eenvoudig

Om een foto van je monster te maken, hoef je alleen maar op de cameraknop op het bedieningskastje te drukken. Maar je kunt je inspecties ook naar nieuwe hoogten brengen door de Open API te gebruiken om de microscoop te besturen en te bepalen wanneer hij foto’s moet maken.

Geen gereedschap nodig voor montage

Bij T50 was hun belangrijkste doel om de gebruikerservaring zo uitzonderlijk mogelijk te maken. Dat geldt ook voor hoe je de microscoop in elkaar zet. Als je de T50 koopt, wordt de arm voorgemonteerd geleverd en hoef je hem alleen maar met een vergrendeling aan de basis te bevestigen. Geen gereedschap nodig.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Bekijk hier de technische brochure

Wil je meer weten over de T50?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gerelateerde artikels

De nieuwe TruScan G3 handheld Raman analyzer van Thermo Fisher Scientific

Bij Benelux Scientific zijn we altijd op zoek naar de nieuwste innovaties die de kwaliteit en efficiëntie van productieprocessen kunnen verbeteren. Vandaag presenteren we met trots de TruScan G3 handheld Raman analyzer van ThermoFisher Scientific, een baanbrekende oplossing die de manier waarop grondstofidentificatie wordt uitgevoerd, revolutioneert. Dit geavanceerde analysetoestel is speciaal ontworpen om de uitdagingen [...]

Wat is PIP?

Ben je op zoek naar manieren om je testprocessen te versnellen en kosten te besparen? Ontdek hoe PIP (Profilometry-based Indentation Plastometry) je onderzoek en ontwikkeling naar een hoger niveau kan tillen. Snelle, gestroomlijnde testen PIP vereenvoudigt het testproces, van een minimale voorbereiding van het monster (p1200 finish) tot een volledig geautomatiseerde test die slechts vijf [...]

Productlancering nieuwe Bruker SPARK-OES

Maak kennis met de Q6 NEWTON! Met trots kondigen wij de lancering aan van de  nieuwe Q6 NEWTON™ benchtop spark Optische Emissie Spectrometer (OES), van onze leverancier Bruker, ontworpen om de analyse van de samenstelling van legeringen in de metaalindustrie aanzienlijk te verbeteren. Met zijn geavanceerde functies en prestaties stelt de Q6 NEWTON™ metallurgen en [...]

juli 4, 2024