De nieuwe TruScan G3 handheld Raman analyzer van Thermo Fisher Scientific

TruScanG3

Bij Benelux Scientific zijn we altijd op zoek naar de nieuwste innovaties die de kwaliteit en efficiëntie van productieprocessen kunnen verbeteren. Vandaag presenteren we met trots de TruScan G3 handheld Raman analyzer van ThermoFisher Scientific, een baanbrekende oplossing die de manier waarop grondstofidentificatie wordt uitgevoerd, revolutioneert. Dit geavanceerde analysetoestel is speciaal ontworpen om de uitdagingen van de hedendaagse farmaceutische en biofarmaceutische productie aan te pakken door snelheid, gebruiksgemak en precisie samen te brengen in een draagbaar formaat.

Efficiëntie en gebruiksgemak

De TruScan G3 brengt laboratoriumkwaliteit rechtstreeks naar de werkvloer, wat betekent dat kwaliteitscontroles niet langer beperkt zijn tot gespecialiseerde laboratoria. Operators zonder technische achtergrond kunnen nu snel en betrouwbaar grondstoffen identificeren, waar ze zich ook bevinden. Dit vermindert niet alleen de operationele kosten, maar verhoogt ook de algehele productiviteit door directe inzetbaarheid in diverse omgevingen zoals magazijnen en bemonsteringscabines.

Belangrijkste kenmerken

  • Veelzijdige accessoires: Met de meegeleverde sonde, vial holder en nose cone is de TruScan G3 geschikt voor een breed scala aan testomstandigheden, wat de flexibiliteit in het gebruik aanzienlijk vergroot.
  • Intuïtieve touchscreen interface: De gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface (GUI) op het touchscreen maakt de bediening eenvoudig en snel, waardoor de tijd die nodig is voor analyse wordt geminimaliseerd.
  • Hot swap batterij: Dankzij de hot swap batterij kunnen gebruikers de analyzer continu gebruiken zonder onderbrekingen voor het opladen, wat bijdraagt aan een hogere efficiëntie.
  • Niet-destructieve monstername: De TruScan G3 maakt niet-destructieve point-and-shoot sampling mogelijk, wat betekent dat testen kunnen worden uitgevoerd zonder de verpakking te openen, door transparante materialen zoals plastic zakken en glazen containers en blisterverpakkingen heen.
  • Compatibiliteit en veilige datatransfer: Dankzij de backward compatibility met de TruScan RM handheld Raman analyzer kunnen gevalideerde methoden naadloos worden overgedragen. Beveiligde gegevensoverdracht via wifi of bekabelde verbinding zorgt voor gemoedsrust bij het beheer van gevoelige informatie.
  • Strikte compliance en gemakkelijke configuratie: De analyzer voldoet aan de strenge eisen van 21 CFR Part 11 en biedt een WebUI interface voor eenvoudige configuratie, wat bijdraagt aan een soepele implementatie in bestaande systemen.

Conclusie

De lancering van de TruScan G3 handheld Raman analyzer betekent een significante vooruitgang in de manier waarop kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd binnen de farmaceutische en biotechnologische industrie. Door laboratoriumkwaliteit naar elke setting te brengen, maakt dit innovatieve apparaat het mogelijk om de efficiëntie te verhogen en kosten te verlagen, terwijl het voldoet aan de hoogste normen van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Bekijk alle Raman toestellen die we aanbieden. 

Wil je meer weten over de nieuwe TruScan G3?

Voor meer informatie over hoe de TruScan G3 uw productieprocessen kan transformeren, neem contact op met Benelux Scientific.

Gerelateerde artikels

Tagarno T50 – Een nieuwe digitale microscoop met 4K en 60 live beelden per seconde 

De TAGARNO T50 wordt in 2024 gelanceerd en biedt Het beste livebeeld ter wereld met 4K en 60 beelden per seconde. Automatische hoogteverstelling met autofocus Vergroting met laag en hoog vermogen (tot 660x) op één systeem Magnetische bevestiging voor lens en ringverlichting Grote werkruimte Gebruikersprofielen en aanpassing van menu's Software en AI-mogelijkheden Waarom 4K/60 FPS [...]

Wat is PIP?

Ben je op zoek naar manieren om je testprocessen te versnellen en kosten te besparen? Ontdek hoe PIP (Profilometry-based Indentation Plastometry) je onderzoek en ontwikkeling naar een hoger niveau kan tillen. Snelle, gestroomlijnde testen PIP vereenvoudigt het testproces, van een minimale voorbereiding van het monster (p1200 finish) tot een volledig geautomatiseerde test die slechts vijf [...]

Productlancering nieuwe Bruker SPARK-OES

Maak kennis met de Q6 NEWTON! Met trots kondigen wij de lancering aan van de  nieuwe Q6 NEWTON™ benchtop spark Optische Emissie Spectrometer (OES), van onze leverancier Bruker, ontworpen om de analyse van de samenstelling van legeringen in de metaalindustrie aanzienlijk te verbeteren. Met zijn geavanceerde functies en prestaties stelt de Q6 NEWTON™ metallurgen en [...]

juli 4, 2024