Tinius Olsen Technology Day

Benelux Scientific organiseert in samenwerking met Tinius Olsen, een wereldleider in de productie van testapparatuur voor mechanische testen, een nieuwe editie van onze populaire Tinius Olsen Technology Day . Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de wereld van mechanische testen.

Schrijf je hier in

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het Technology Day event krijgt u de kans om via een reeks boeiende presentaties meer te leren over innovaties die de toekomst van mechanische testen zullen bepalen. Ervaren sprekers delen hun inzichten en geven praktische tips en tricks om uw metingen te optimaliseren. Daarnaast zullen we ook ingaan op specifieke applicaties en de uitdagingen die daarbij komen kijken, waarbij we putten uit onze uitgebreide ervaring in het veld.

Het programma is ontworpen om zowel onze huidige klanten, die al werken met Tinius Olsen trekbanken, als nieuwe geïnteresseerden een waardevolle mix van theoretische kennis en praktische demonstraties te bieden.

Lees meer over mechanische testen

Event details

  • Datum: 22 oktober
  • Tijd: 09:00 – 15:00
  • Locatie: Hoofdkantoor Benelux Scientific (Klik hier voor de locatie)
  • Lunch: wordt voorzien door Benelux Scientific

 

Het ochtendprogramma richt zich op theoretische inzichten, toegankelijk voor zowel huidige gebruikers van Tinius Olsen-apparatuur als geïnteresseerden. In de middag wordt er dieper ingegaan op productdemonstraties en praktische toepassingen.

Meld u nu aan!

Mis deze kans niet om uw kennis te verdiepen en uw vaardigheden te versterken op het gebied van mechanische testen. Meld u hier aan om uw plek te reserveren voor de Tinius Olsen Technology Day.

Wil je meer info?

Of heb je vragen over onze producten? Contacteer ons dan vrijblijvend.

Gerelateerde berichten

Fritsch Analysette A28: het perfecte alternatief voor zeefanalyse

De Fritsch A28 Dynamic Image Analyzer is een geavanceerd instrument dat wordt gebruikt voor het meten en analyseren van deeltjesgrootte en -vorm. Het is speciaal ontworpen om de morfologie van poeders en granulaten te onderzoeken, waardoor het een cruciale rol speelt in laboratoria en industrieën waar nauwkeurige deeltjeskarakterisering essentieel is, zoals in de farmaceutische, chemische, [...]

Duurzame alternatieven worden gevalideerd door materiaaltesten

We spelen allemaal een rol in de duurzaamheid van de wereld.  Er is in verschillende industrieën een drang geweest om inventieve, toekomstgerichte producten en technologieën te ontwikkelen en tegelijkertijd een beter evenwicht met het milieu te bewaren voor de gezondheid van de wereld op lange termijn. Innovatie brengt onbekende factoren met zich mee. Zal een [...]

De nieuwe TruScan G3 handheld Raman analyzer van Thermo Fisher Scientific

Bij Benelux Scientific zijn we altijd op zoek naar de nieuwste innovaties die de kwaliteit en efficiëntie van productieprocessen kunnen verbeteren. Vandaag presenteren we met trots de TruScan G3 handheld Raman analyzer van ThermoFisher Scientific, een baanbrekende oplossing die de manier waarop grondstofidentificatie wordt uitgevoerd, revolutioneert. Dit geavanceerde analysetoestel is speciaal ontworpen om de uitdagingen [...]

september 9, 2024