Ontdek de nieuwe wereld van reologie met Alpha Technologies!

Ben je klaar om dieper in de wetenschap van reologie te duiken? Wij bij Benelux Scientific zeker wel! En daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze vooraanstaande leverancier, Alpha Technologies, een niet-te-missen Reologie Seminar organiseert.

Wat is Reologie?

Reologie is de wetenschap die de flow en vervorming van materialen bestudeert, zoals bijvoorbeeld rubber. Voor de industrie is een gedegen kennis van reologie essentieel: het bepaalt hoe rubber reageert tijdens verwerking, vorming en eindgebruik. Met de juiste kennis en technologie kan de productie efficiënter en de productkwaliteit beter worden gemaakt.

Wat kun je verwachten van het seminar?

Het twee-daagse evenement, gehouden op 12 en 13 september aan de Universiteit van Zlin in Tsjechië, belooft een diepe duik in de technische kant van reologie.

  1. Technische presentaties: Verrijk je kennis met presentaties van experts in het veld.
  2. Hands-on demonstraties: Zie in real-time hoe geavanceerde apparatuur zoals rubber viscometers en sub-zero rubber process analyzers in actie komen.
  3. Breng je Eigen materiaal: Heb je je ooit afgevraagd hoe jouw eigen materiaal zich zou gedragen? Dit is je kans! Neem het mee en laat de experts er een kijkje naar nemen.
Alpha Technologies Seminar

Waarom zou je deelnemen?

  • Netwerken: Ontmoet gelijkgestemden en professionals uit de industrie.
  • Kennisverrijking: Leer de nieuwste technieken en best practices van experts.
  • Kosten? Geen zorgen over je portemonnee, want de deelname is volledig gratis!

Mis het niet!

Duik dieper in de wereld van reologie en verbeter je expertise. We hopen je op het seminar te zien!

Gerelateerde berichten

Het belang van een barrièrefilm bij gebruik van een RPA reometer

Het gebruik van de juiste folie zorgt voor consistente, bruikbare gegevens en verlengt de levensduur van uw RPA reometer. Tijdens verwerkings- of uithardingstests bij hoge temperaturen kunnen stoffen vrijkomen die gladde oppervlakken veroorzaken, matrijzen aantasten en voortijdig defecten aan elastomeerafdichtingen veroorzaken. Deze problemen kunnen leiden tot gegevensvariatie of kunstmatige trends. Het is belangrijk een barrièrefilm [...]

september 1, 2023