Phenom SEM on tour 2024 – België

Als u geïnteresseerd bent in elektronenmicroscopie en de verschillende toepassingen ervan, is Phenom SEM on tour het perfecte evenement voor u!

Tijdens dit unieke evenement zult u kennismaken met de fascinerende wereld van elektronenmicroscopie en de breed scala aan toepassingen die het biedt. Onze deskundige sprekers zullen boeiende presentaties geven, waarbij ze de technieken van SEM (scanning elektronenmicroscopie), coating en EDX elementanalyse bespreken.

Een van de hoogtepunten van het evenement is de live demonstratie van de Phenom desktop SEM. Deze geavanceerde scanning elektronenmicroscoop biedt ongekende mogelijkheden om materialen op micro- en nanoschaal te onderzoeken. Of u nu geïnteresseerd bent in het bestuderen van de oppervlaktekenmerken van materialen, het analyseren van de chemische samenstelling of het identificeren van elementen, de Phenom desktop SEM kan u daarbij ondersteunen.

Voor wie is de Phenom SEM on tour bedoeld?

Ongeacht uw vakgebied of achtergrond, als u geïnteresseerd bent in de wereld van elektronenmicroscopie en de verschillende toepassingen ervan, is Phenom SEM on tour een evenement dat u niet wilt missen.

Van boeiende lezingen en hands-on analyse sessie van uw eigen monsters, tot netwerken en gesprekken met andere SEM kenners – dit event biedt alles op een dag! Dus mis het in en schrijf u vandaag nog in.

Waarom deelnemen aan dit event?

  • We laten u de verschillende mogelijkheden van materiaalanalyse en materiaalkarakterisatie zien in verschillende presentaties door experts. Van monstervoorbereiding tot beeldvorming, analyse met hoge resolutie als ook EDX elementanalyse.
  • Live monsteranalyses en demonstraties op de Phenom XL desktop SEM.
  • Breid uw netwerk uit, maak kennis met de Phenom applicatie specialisten en andere Phenom SEM gebruikers, en bespreek uw huidige of toekomstige applicaties.
Certificaat van deelname
Inclusief drankjes en lunch
Leuke giveaways

Praktisch

24 oktober 2024 | Namur

9:30h – 15:00h
Locatie wordt nog bekend gemaakt.

Inschrijvingen: de deelname aan dit evenement is gratis. Indien u dieetwensen, allergieën of intoleranties hebt waar we rekening mee kunnen houden, laat het ons tijdig weten.

Phenom SEM on tour Belgie datums

Agenda

09:30 – 10.00   Ontvangst

10:00 – 10:20   Introductie Phenom SEM tour en Benelux Scientific

10:20 – 10:45   SEM technologie uitgelegd: beeldvorming, metingen en analyse

10:45 – 11:00   Koffiepauze

11:00 – 11:25   Nenovision AFM in SEM

11:25 – 11:45   Chemische analyse met behulp van de EDX techniek

11:45 – 12:30   Live UI demonstratie Phenom XL desktop SEM (demo imaging parameters, EDX module, software modules)

12:30 – 13:30   Lunch pauze

13:30 – 13:50   Monstervoorbereidingstechniek: een introductie tot sputter coating – LUXOR coater

13:50 – 15:30   Analyses van klanten monsters met Phenom XL

Registreer hier voor dit event

Terugblik editie 2023

Bekijk hier hoe het er aan toe ging tijdens Phenom SEM on tour in Nazareth.

PHENOM SEM ON TOUR 2024

april 17, 2024