Wij vervolledigen ons gamma met de Fritsch Particle Size Analysers!

Sinds 2003 is Benelux Scientific verdeler van de Fritsch Maalmolens. Deze vruchtbare samenwerking leidde er toe dat wij ons aanbod van Fritsch toestellen nu verder uitbreiden. We mogen ons nu ook verdeler van de Fritsch Particle Size Analyzers noemen!

Moderne kwaliteitscontrole is niet denkbaar zonder analysemethoden voor een snelle en betrouwbare bepaling van de deeltjesgrootte in de voedingsmiddelen-, bouwmaterialen- en chemische industrie. Deeltjesgrootte-analyzers worden op tal van gebieden gebruikt voor onderzoek en ontwikkeling, productie en voor kwaliteitscontrole en het testen van producten.

Fritsch is een wereldwijde fabrikant van laser deeltjesgrootte-analysatoren. Laserdiffractie deeltjesgrootte-analyzers (de Fritsch ANALYSETTE 22) berekenen de deeltjesgrootte vanuit de hoek van het licht dat verstrooid wordt door een stroom van deeltjes die door een laserstraal gaan. Bij dynamische beeldanalyse (de Fritsch ANALYSETTE 28) wordt informatie over de vorm en grootte bekomen door de analyse van beelden van de deeltjes terwijl ze voorbij een camera vallen.

De Fritsch apparaten zijn top in hun sector, met korte meettijden, een hoge meetnauwkeurigheid, consistente reproduceerbaarheid, robuust met weinig bewegende delen, eenvoudige bediening en snelle reiniging.

Wil je graag meer te weten komen over particle sizing technieken en onze apparaten, breng dan een bezoekje aan onze website www.particlesizing.be. Je leest er alles over deze technieken en oplossingen.

Contacteer ons vandaag nog op info@benelux-scientific.be of bespreek uw applicatie via het antwoordformulier op onze site. Onze experten geven u met plezier meer uitleg over de vele mogelijkheden!

BEZOEK SITE

november 26, 2020