Versterking van ons sales team

VERSTERKING VAN ONS SALES TEAM! MEET KEN!

Ken De Roover versterkt sinds 15 april het Benelux Scientific sales team. Met 12 jaar ervaring in de verkoop van en ondersteuning bij apparatuur voor materiaalkarakterisatie en analytische instrumentatie is Ken bij uitstek dé geknipte persoon.

Hij werkt vooral applicatie-gericht en denkt graag mee met de klant, zo bouwde hij de voorbije jaren ook een degelijke reputatie op als vertrouwensman in vele Belgische laboratoria.

Dixit Ken: “Na een leerrijke en boeiende ervaring bij mijn vorige werkgever Analis was de tijd gekomen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging in een jonge, dynamische en snelgroeiende omgeving. Benelux Scientific, en de APTCO-bedrijvengroep waarvan het bedrijf deel uitmaakt, bieden me de mogelijkheden om mijn talenten verder te ontplooien en als partner een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van dit dynamische en gereputeerde bedrijf”.

Van harte welkom Ken! Ken beter leren kennen? Dat kan, op ken.deroover@benelux-scientific.com kan u terecht met gelukwensen, wijze raad of bestellingen!

april 16, 2020