REYNAERS: hoge kwaliteitseisen vragen de juiste testapparatuur

Bij Benelux Scientific  laten we graag onze klanten aan het woord over hun ervaringen met onze producten. Lees hier het verhaal  van Reynaers Aluminium, marktleider in aluminium toepassingen zoals ramen en deuren.  Zij investeerden in een Lovibond Tintometer

Waarom koos u voor BNLS?

“3 jaar geleden kochten we voor het eerst een machine bij Benelux Scientific: een Bruker Q4 TASMAN 170 spectrometer. Dit bleek een zeer interessante investering voor ons, zowel op gebied van de machine zelf als op vlak van duurzame relaties. Vandaag zijn we nog steeds erg tevreden van deze machine en de samenwerking met Benelux Scientific.

Bij Reynaers Aluminium zijn we steeds op zoek naar betrouwbare leveranciers om constructief en langdurig mee samen te werken. Een verkoop is namelijk meer dan alleen het commerciële traject.

De opvolging na verkoop, de applicatie en de service ondersteuning zijn minstens zo belangrijk. Wanneer er een correcte prijs tegenover staat, is onze missie helemaal geslaagd. 

Met Benelux Scientific was dit een schot in de roos. We waarderen bovendien enorm de informatieve demo’s die ze aanbieden. Deze demo’s bieden veel meer waarde dan een video call.”

Hoe ervoer u de opvolging en de klantvriendelijkheid van Benelux Scientific bij uw aankoop?

“Die is heel snel, accuraat en correct. Om te beginnen is de installatie van de machine uiterst vlot verlopen. Bovendien werden we in een handomdraai geholpen tijdens problemen bij de implementatie.

Na de installatie van de machine constateerde onze IT afdeling een issue met de software: die weigerde te communiceren met het toestel. We kregen onmiddellijk de nodige ondersteuning van Ken (Ken de Roover, Partner bij Benelux Scientific) en in no time waren alle computers operationeel met de Lovibond kleurmeter.”

 

Zou u Benelux Scientific aanbevelen bij uw netwerk? En zou u voor een volgend project opnieuw samenwerken met Benelux Scientific?

“Absoluut! We hebben tot nu toe enkel uiterst positieve ervaringen met Benelux Scientific. Intussen zijn er ook al enkele laagdikte meters aangekocht.

We aarzelen niet om onze collega coaters aan te raden om met Benelux Scientific samen te werken.

We vinden een samenwerking op lange termijn uiterst belangrijk dus Benelux Scientific is ons eerste aanspreekpunt voor nieuwe projecten.”

Wil u zelf de kwaliteit ervaren van onze apparatuur en genieten van onze uitmuntende klantenservice? Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.

november 25, 2021