Ooit al piepschuim van héél dichtbij gezien? Met de Thermo Scientific Phenom SEM is het zo gepiept!

Wist je dat piepschuim een celstructuur heeft die gevuld is met gas? Dat komt neer op ongeveer 98% gas, en 2% materiaal. Dat wilden we wel eens van dichtbij bekijken. 

We namen de proef op de som en gingen aan de slag met enkele ‘isomobollekens’ zoals we dit in de volksmond noemen. We lieten de Thermo Scientific Phenom SEM zijn werk doen en in no time hadden we verbluffende resultaten!

Benieuwd? Ontdek het hier!

Thermo Scientific Phenom Desktop SEM: Fenomenale beeldkwaliteit en element analyse

Met de Thermo Scientific Phenom desktop SEM is professionele elektronenmicroscopie aan een betaalbare prijs nu binnen het bereik van elk R&D en QC laboratorium. De Phenom SEM biedt hoge-resolutie, hoge-kwaliteit beelden en element analyse (EDS) voor een breed gamma aan applicaties. De intuitieve gebruiker-interface van de Phenom SEM staat garant voor hoge kwaliteit resultaten met minimale opleiding. Een klik op het scherm volstaat voor een beelden met superieure resolutie of een volledige element-analyse.

Elk monster kan eenvoudig in een speciaal ontworpen monsterhouder geplaatst worden. Na automatisch laden bekomt men onmiddelijk een optisch beeld en een elektronen beeld na slechts 30 seconden.

Wilt u ook graag weten hoe uw monsters eruit zien met de Thermo Scientific Phenom SEM? Neem dan contact op voor een gratis test.

december 16, 2021