Nieuwe Vapodest 500® van C. Gerhardt

Met de stijgende vraag vanuit de markt, wilt u uw analyse lab zo efficiënt mogelijk afstemmen op de voortdurende stroom van samples. Zijn uw huidige instrumenten nog betrouwbaar, ergonomisch of eenvoudig in gebruik?

Innovatie staat niet stil. We stellen u daarom graag voor aan de Vapodest 500 van C. Gerhardt. Deze nieuwigheid zal uw analyses gegarandeerd optimaliseren in tijd, kosten en betrouwbaarheid. Efficiëntie op en top!

Vapodest 500®

De nieuwe VAPODEST® 500 van C. Gerhardt is de premium oplossing voor stoomdestillatie en titratie. Dit instrument is speciaal aangepast aan de noden van professionele gebruikers en zal u dus begeleiden bij alle stappen van analyse tot eindresultaat. Bovendien biedt de VAPODEST® 500 volledige netwerkfunctionaliteit en maakt het mogelijk om alle middelen van het netwerk (printer, LIMS, enz.) te gebruiken. Met het externe C. Gerhardt Dashboard kunnen vanaf de PC, via het netwerk, sample data/batches worden aangeleverd. Na de analyse kunnen de resultaten op de PC worden geëvalueerd.

Voor meer productinformatie, klik hier.

GERHARDT-VAPODEST500

juni 19, 2019