Nieuwe samenwerking met Aralab – fabrikant van temperatuur en klimaatsimulatie apparatuur

Benelux Scientific is trots om de nieuwe regionale partner te worden in België en Luxemburg voor Aralab –  toonaangevende fabrikant van temperatuur en klimaatsimulatie apparatuur en een van de topspelers in termen van innovatie, technische capaciteit en algemene productkwaliteit.

Over Aralab

Aralab begon haar activiteiten in 1985 als fabrikant van laboratorium- en klimaatsimulatie apparatuur, en groeide uit tot een toonaangevende Europese fabrikant van temperatuur- en klimaatsimulatie apparatuur. Vandaag de dag, ondersteund door haar lokale partners wereldwijd, heeft Aralab gecontroleerde omgeving apparatuur installaties in 5 continenten en is een trotse partner van enkele van de meest gerenommeerde onderzoeksinstellingen en multinationale bedrijven die voornamelijk actief zijn in 3 expertisegebieden:

Bio – Onderzoek in Plantengroei, Weefselkweek, Zaden, Gewaswetenschappen, Entomologie en andere life science toepassingen. Vele onderzoekers wereldwijd gebruiken Aralab gecontroleerde omgeving ruimten en kasten om ’s werelds wetenschappelijke kennis in biotechnologie verder te ontwikkelen.

Stabiliteitscontrole – Farmaceutische, cosmetische of voedingsmiddelenbedrijven vereisen uniforme en zeer stabiele omgevingscondities om te voldoen aan strenge internationale kwaliteitsnormen. Aralab apparatuur biedt die oplossing op ontelbare locaties wereldwijd.

Testen – Automotive, Lucht- of Ruimtevaart; elektronische componenten of bouwmaterialen; R&D laboratoria en kwaliteitscontrole instituten. Veel bedrijven hebben de behoefte om de meest extreme omgevingen en temperatuur omstandigheden voor hun tests en onderzoek doeleinden. Aralab biedt deze oplossingen voor klimaattesten aan volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

FitoClima 600 1200 stabiliteits kamers

 

Bart Weymeels, Sales & Marketing Manager bij Benelux Scientific vertelt meer over deze samenwerking:

Aralab werkte reeds met onze partner Benelux Scientific in Nederland en ze zochten nog een betrouwbare en bekende partner voor België. Deze samenwerking met Aralab betekent voor ons een mooie aanvulling van onze product range. 

Wij zijn zeer tevreden met deze nieuwe samenwerking, ook dankzij Aralab’s klantgerichtheid – zij bieden niet alleen standaard-oplossingen aan, maar ontwikkelen en produceren tevens oplossingen op maat voor de klant – continue innovatie, technische ondersteuning en hoog-kwalitatieve producten. Iets waar wij en onze klanten van kunnen profiteren.

Wilt u meer weten over de Aralab temperatuur- en klimaatsimulatie apparatuur?

Wij kunnen u adviseren aan de hand van uw applicatie welke apparatuur het meest geschikt is.

Neem contact met onze specialist op: sofie.claerhout@benelux-scientific.com.

januari 25, 2022