Nieuwe partnership met Tintometer Lovibond

Nieuwe partnership met Tintometer Lovibond – de expert op gebied van kleuranalyses

Benelux Scientific is verheugd de nieuwe samenwerking met Tintometer Lovibond te  kunnen aankondigen. Tintometer Lovibond is dé referentie inzake kleuranalyse op transparante vloeistoffen en nu ook op vaste substraten en opake vloeistoffen.

Met deze samenwerking versterkt Benelux Scientific zijn aanbod in materiaalkarakterisatie.

Met de Lovibond®-kleurschaal die in 1885 werd ingevoerd, heeft Tintometer Lovibond de standaard voor de kleuranalyse gezet. De visuele en automatische Lovibond kleurmeters (transmissie) staan synoniem voor nauwkeurige kleurbepalingen, onder andere bij: eetbare en petrochemische oliën, chemische en farmaceutische vloeistoffen, dranken en levensmiddelen.

Met de komst van de TR-serie biedt Lovibond dezelfde ervaring en nauwkeurigheid in de reflectie markt, waaronder poeders, vloeistoffen, gels, zalven, granulaten en vaste stoffen.

De visuele en automatische Lovibond kleurmeters kleurmeetinstrumenten (spectrofotometers voor transmissie en reflectie, colorimeters) staan synoniem voor nauwkeurigheid bij de analyse van vloeistoffen en vaste stoffen, onder andere bij: eetbare olie, industriële en brandstofolie, chemische stoffen, farmaceutische producten, dranken en levensmiddelen. 

Wilt u deze geavanceerde kleurmeters uitproberen, of wilt u graag een 1 op 1 demo ontvangen?

Profiteer nu van de gratis en vrijblijvende demonstratie – en testmogelijkheden van de Tintometer Lovibond instrumenten en ervaar de kwaliteit en meetnauwkeurigheid eigenhandig. Neem contact op met: ken.deroover@benelux-scientific.com.

januari 18, 2021