Laura brengt meer pit voor de job als Sales support coördinator

In Juli 2021 werd de functie van sales support coördinator ingevuld bij Benelux Scientific. Met Laura hebben we dan ook een stevige portie pit in ons team gebracht!

We laten je graag kennismaken met Laura en kijken even mee op haar bord.

Nieuwste menu: Sales support coordinator Laura.

Laura is getrouwd en is mama van 2 flinke meisjes. Haar sociale persoonlijkheid wordt overgoten met een sausje van spontaniteit en enthousiasme dat verfijnd is afgewerkt met een vleugje vrolijkheid. Noem haar gerust een flapuit! Niet voor niets zet ze deze eigenschappen maar al te graag in de verf in haar functie als sales support coördinator.

Naast groenten en fruit haalt Laura de broodnodige energie uit het contact met vrienden. Ze gebruikt maar al te graag de ingrediënten liefde, vriendelijkheid en begrip in al haar klantencontacten. Het helpen van mensen met allerlei vragen en het efficiënt behandelen van klachten zit dan ook in haar genen.

Als hobby gaat Laura af en toe snowboarden. Al zijn het momentopnames volgens haar woorden.

Voorgerecht

Om Laura helemaal te leren kennen, schetsen we graag de voorgeschiedenis van haar carrière.

Laura’s eerdere loopbaan?

Na haar studies hotelmanagement was Laura enige tijd werkzaam in de horeca- en hotelsector. Hierbij was ze veelvuldig aanwezig op klantenevents waardoor ze haar skills inzake klantenrelaties natuurlijk ten volle heeft ontwikkeld. 

De hotelsector bleek echter niet meer combineerbaar met de kinderen. Het werd dus tijd om een andere koers te varen. Met open vizier zocht ze naar jobs met kindvriendelijke werkuren en toch veel klantencontact. De job sales support coordinator bij Benelux Scientific sprak haar meteen aan: het leek echt de ideale job!

De boeiende materie en de veelzijdigheid in deze job geven haar elke dag een boost. Geen enkele dag is dezelfde en door de technische details is er voldoende uitdaging.

Hoofdgerecht

Op het bord van Laura vonden we al pittige ingrediënten terug.

Rol van Laura binnen Benelux Scientific?

Op het hoogstaande Benelux Scientific menu, doen we een smaakvolle aanvulling in juli 2021 met Laura als sales support coördinator.

Zij tilt de sales support meteen naar een hoger niveau door:

  •     Het voeren van een professioneel klantenbeheer
  •     Het snel en zorgvuldig beantwoorden van vragen
  •     Een opbouwend en klantvriendelijk klachtenbeheer
  •     Het nauwgezet invoeren, verwerken en nakijken van orders
  •     Het allround organiseren van transport, logistiek, opvolging van leveranciers, …
  •     De verbindende schakel te zijn tussen sales en klant
  •     Een duidelijk facturatiebeheer
  •     Het verzamelen van alle info en doorgeven aan de juiste mensen.

Het hoofdingrediënt voor deze job? Een helikopterview: wat, waar, hoe en wanneer. Laura is de persoon die het overzicht van jouw order of vragen bewaart en de touwtjes in handen heeft.

Laura haar eerste indruk van Benelux Scientific?

Benelux Scientific is een sterk evoluerend bedrijf. We hanteren een erg toekomstgerichte visie en dat vindt Laura belangrijk. Daarnaast zijn er heel leuke collega’s en heerst er een prettige, gemoedelijke werksfeer.

Leven voor en na de werktijd

Naast een fijne job is het gezin uiteraard ook een essentieel ingrediënt op het bord van Laura. Zo gaat ze graag gastronomisch uit eten met haar man want hijzelf is kok en zo genieten ze samen ook buitenshuis van een verfijnde keuken.

Als kers op de taart

Als kers op de taart bleek deze gastronomische hobby meteen goed te zijn voor het team van Benelux Scientific. Tijdens de teambuilding kon Laura haar collega’s al meteen goed leren kennen op een leuke manier. Zo trok het  hele team naar de Ardennen en werd er samen gekookt na enkele leuke activiteiten. 

Kortom: de verfijnde smaak voor de job als sales support coordinator hebben we te danken aan haar voorliefde voor de horeca. Haar passie voor klantencontacten zal ongetwijfeld in haar voordeel pleiten.

Heb jij ook genoten van dit heerlijke menu?

Dan kan je Laura altijd bereiken via deze weg:

laura.grisotto@benelux-scientific.com

Als afsluiter het levensmotto van Laura:

De wereld is als een lopend buffet, schep op wat je energie geeft, doe wat je graag doet, durf iets nieuws te proberen en geniet van de kleine dingen.

Bon appétit!

Gerelateerde berichten

Chemische analyse met de Phenom desktop SEM

Enkele maanden geleden kon u in onze blog over desktop SEM  “SEM in het bereik van ieder lab” kennis maken met de populaire Thermo Scientific Phenom desktop SEM en de technologische mogelijkheden die deze toestellen vandaag bieden. Als reactie hierop kregen we nogal wat vragen in verband met de mogelijkheden die de EDS (energie-dispersieve x-straal [...]

Thermo Scientific Phenom SEM user meeting Benelux

In samenwerking met Thermo Fisher Scientific organiseerde Benelux Scientific op 9 maart 2023 de eerste editie van de “Phenom SEM User Meeting Benelux”. Dit event vond plaats in hotel Mastbosch Breda, waar men kennis kon maken met de boeiende wereld van de desktop elektronenmicroscopie. Als gebruiker van de Phenom SEM blijft u op de hoogte [...]

Het parcours van Steve

Ken je Steve Bruers al? Nee? Nochtans is hij al een ‘ancien’, zoals we dat hier noemen. In oktober 2007 vervoegde hij het Benelux Scientific team, toen nog onder de naam Anatec. Ondertussen heeft Steve al 15 jaar trouwe dienst op de teller staan. Hoog tijd dus om hem beter te leren kennen! Hoe het [...]

januari 20, 2022