Klein bee(s)tje uitvergroot – Zo zien de SEM beelden eruit

De vlieg: één van onze meest irritante belagers. Ze tollen al zoemend rond je hoofd en landen op de meest onaangename plekken: op je eten bijvoorbeeld. Kortom: je wilt ze uit de buurt hebben.

Maar wacht!

Voor je dat irritante beestje tot moes mept: heb je je al eens afgevraagd hoe een vlieg, die maar liefst 360° rondom zich kan kijken, er onder een elektronenmicroscoop uitziet?

Ontdek het hier!

Thermo Scientific Phenom Desktop SEM: Fenomenale beeldkwaliteit en element analyse

Met de Thermo Scientific Phenom desktop SEM is professionele elektronenmicroscopie aan een betaalbare prijs nu binnen het bereik van elk R&D en QC laboratorium. De Phenom SEM biedt hoge-resolutie, hoge-kwaliteit beelden en element analyse (EDS) voor een breed gamma aan applicaties. De intuitieve gebruiker-interface van de Phenom SEM staat garant voor hoge kwaliteit resultaten met minimale opleiding. Een klik op het scherm volstaat voor een beelden met superieure resolutie of een volledige element-analyse.

Elk monster kan eenvoudig in een speciaal ontworpen monsterhouder geplaatst worden. Na automatisch laden bekomt men onmiddelijk een optisch beeld en een elektronen beeld na slechts 30 seconden.

Wilt u ook graag weten hoe uw monsters eruit zien met de Thermo Scientific Phenom SEM? Neem dan contact op voor een gratis test.

november 16, 2021