Je oogst wat je zaait met Tagarno

Je oogst wat je zaait. Wat vind je van dit oeroude gezegde? Of je het nu letterlijk of figuurlijk opvat: er zit best veel waarheid in, niet?

Bij Benelux Scientific zijn we alvast overtuigd van beide opvattingen. Wat het gezegde betreft, zetten wij erg in op kwaliteit zoals kwalitatieve producten en kwalitatieve mensen.

Wat de letterlijke opvatting van het spreekwoord betreft: daar willen we het vandaag over hebben. Als je oogst wat je zaait, kun je maar beter de juiste zaden gebruiken. 

Verlicht je werk en analyseer je zaden onder een professionele, digitale microscoop. Onze partner hiervoor is Tagarno. In dit artikel belichten we graag de nieuwste telg uit het gamma, de Tagarno “Move”.

Zaadjes uitgekiemd

Wil je je zaad‑ en graanmonsters, letterlijk, onder de loep nemen, dan heb je een digitale microscoop nodig die het vereiste vergroting niveau aankan. Met het juiste toestel is die klus zo geklaard.

Wil je de kiemkracht van zaden testen? Of dien je variëteiten te identificeren? Meer behoefte aan het bepalen van de zuiverheid van je graanmonster? Eenvoudiger kan haast niet met een Tagarno-microscoop. In één enkele klik maak je een foto van het uitvergrote monster. Bovendien heb je de beelddocumentatie van de testmonsters meteen bij de hand. Het beeld van deze digitale microscopen wordt op een scherm getoond waardoor nek‑ en schouderklachten voor de operator voltooid verleden tijd zijn. Efficiënt werken wordt op deze manier echt kinderspel.

Tagarno Zip en Tagarno Zap

Tagarno heeft al decennialang eenvoudige, budgetvriendelijke digitale microscopen in het gamma:

  •   Zip: de statische microscoop
  •   Zap: de dynamische microscoop

Deze microscopen vergroten op een eenvoudige, doch kwalitatieve manier alle materialen.

Next level: Tagarno Move

Met de Move haal je een intuïtieve en wendbare digitale microscoop in huis die perfect aan jouw  behoeften voldoet. Hoe?

De Tagarno Move combineert de flexibiliteit van de ZAP microscoop met geavanceerde software applicaties, presets en documentatie opties van de high end modellen Trend en Prestige. Wie al een ZAP microscoop heeft, kan zijn microscoop upgraden naar een MOVE voor de fractie van een prijs van een nieuwe microscoop.  

Met de apps kan je onder meer metingen uitvoeren (ruler app), ultra scherpe foto’s maken zonder troebele zones (focus stacking app), bouw je je eigen beeldbibliotheek onmiddellijk op de microscoop op en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Veelzijdigheid in een miniformaat

Deze Tagarno move heeft je heel wat te bieden:

  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk: plug & play en hup!
  • Ergonomisch design
  • Kijk samen op het scherm en overleg.
  • Bespaar tijd door vereenvoudigde workflows
  • Kost-effectieve, alles-in-één oplossing:  geen extra apparatuur nodig

Upgraden?

De meeste Tagarno ZAP microscopen zijn uit te breiden met de nieuwe Move. Benieuwd of jouw microscoop ook  compatibel is? Wens je graag een upgrade?

februari 28, 2022