ISO 9001 certificaat voor Benelux Scientific

ISO 9001 is bij uitstek de norm voor kwaliteitsmanagement met internationale erkenning. Het is de maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Vrijwel iedere sector wil dit certificaat aan de buitenwereld voorleggen.  Naast erkenning voor de  inspanningen van de medewerkers, maakt het ISO 9001 certificaat kenbaar dat het bedrijf alleen genoegen neemt met betrouwbare processen die leveren wat de klant verwacht. 

Daarnaast staat het bedrijf ook garant voor een continue verbetering en risico analyse. Want kwaliteitsmanagement staat voor het bewustzijn van risico’s en het verbeteren van alle processen zodat deze risico’s vermeden kunnen worden. De specificaties en wensen van de klant staan steeds voorop. Maar ook het personeel staat niet aan de zijlijn. Zij zijn namelijk de drijvende kracht achter de geoliede machine.

Benelux Scientific behaalde recent het ISO 9001 certificaat en staat garant voor kwaliteit, groei en verbetering.

ISO 9001 – Voordelen van een kwaliteitsmanagement

  • Verhogen van de klantentevredenheid. Door het verbeteren van de processen zal Benelux Scientific zijn klanten nog beter kunnen bedienen. Dit gedurende het gehele proces van technisch advies en ondersteuning tot het plaatsen en herstellen van uw toestel. We leggen dan ook de focus op tevredenheid en loyaliteit van onze klanten door continu aan alle verwachtingen te voldoen. En wanneer mogelijk, deze ook te overstijgen.
  • Het aanpassingsvermogen. ISO 9001 maakt gebruik van risico analyses en procesbenaderingen. Zo zijn we attent voor mogelijke risico’s en verbeteringskansen. Benelux Scientific zal op deze manier inspelen op veranderingen binnen de organisatie en in de markt.
  • Bewezen kwaliteit. Met dit kwaliteitsmanagement kunnen we aan de klanten laten zien dat we belang hechten aan onze processen en deze ook uiterst goed beheersen. Zo tonen we aan hoe betrouwbaar ons proces in elkaar zit en hoe we op een kwalitatieve manier onze diensten kunnen aanbieden aan de klanten. 
  • Continu verbeteren. We streven naar verbetering en groei en voldoen daarbij aan iedere regelgeving. Door het ISO 9001 certificaat zal Benelux Scientific systematisch bedrijfsprocessen analyseren, opvolgen en verbeten.
  • Accreditatie. Door het ISO 9001 certificaat schenken we ook vertrouwen. Om dit certificaat te verkrijgen werd Benelux Scientific door een onafhankelijk en deskundig bedrijf onder de loep genomen. Daarbij werd objectief nagegaan dat alle activiteiten op basis van de overeengekomen afspraken worden uitgevoerd. We hechten hieraan groot belang want vertrouwen is de basis.
ISO9001

Met glans geslaagd

Benelux Scientific is met glans geslaagd en behaalde het ISO 9001 certificaat zonder tegenwind. We danken alle klanten voor het vertrouwen en beloven het nog beter te doen in de  toekomst. Daarnaast streven we naar groei en hopen we steeds weer nieuwe klanten te mogen verwelkomen.

ISO 9001 staat voor transparantie. Heb je dus nog vragen over dit ISO 9001 certificaat en wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Ons team vertelt het je graag.

Tot snel!

Gerelateerde berichten

Chemische analyse met de Phenom desktop SEM

Enkele maanden geleden kon u in onze blog over desktop SEM  “SEM in het bereik van ieder lab” kennis maken met de populaire Thermo Scientific Phenom desktop SEM en de technologische mogelijkheden die deze toestellen vandaag bieden. Als reactie hierop kregen we nogal wat vragen in verband met de mogelijkheden die de EDS (energie-dispersieve x-straal [...]

Thermo Scientific Phenom SEM user meeting Benelux

In samenwerking met Thermo Fisher Scientific organiseerde Benelux Scientific op 9 maart 2023 de eerste editie van de “Phenom SEM User Meeting Benelux”. Dit event vond plaats in hotel Mastbosch Breda, waar men kennis kon maken met de boeiende wereld van de desktop elektronenmicroscopie. Als gebruiker van de Phenom SEM blijft u op de hoogte [...]

Het parcours van Steve

Ken je Steve Bruers al? Nee? Nochtans is hij al een ‘ancien’, zoals we dat hier noemen. In oktober 2007 vervoegde hij het Benelux Scientific team, toen nog onder de naam Anatec. Ondertussen heeft Steve al 15 jaar trouwe dienst op de teller staan. Hoog tijd dus om hem beter te leren kennen! Hoe het [...]

juni 24, 2021