Inruilactie Grabner oude vlampunt- en dampdrukmeters

Ben je nog in het bezit van een oudere Miniflash of Minivap van Grabner? Of een Vlampuntmeter of dampdrukmeter van een ander merk? Dan zal je interesse groot zijn voor onze inruilactie.

Benelux Scientific en Grabner pakken uit met een aantrekkelijke aanbieding. Zo kan je je oude Miniflash of Minivap inruilen bij de aankoop van een instrument uit de allernieuwste generatie. Daarbovenop ontvang je een haarscherp en niet te weerstaan aanbod. Niet twijfelen is dus de boodschap, want je oude toestel is nog veel geld waard!

Investeer nu in een nieuw toestel van het Grabner Vision gamma. Benieuwd naar de waarde van je oude instrument? 

Het Grabner Vision Miniflash enMinivap platform 

De wereld verandert snel en iedere beslissingsnemer wordt geconfronteerd met een tal van onzekerheden. Maar zeker is wel dat onze digitale verbonden wereld begonnen is aan een reis naar de 4de industriële revolutie. Grabner heeft hierin een grote stap gezet en stoomt alle analyzers klaar via het Vision platform.

GrabnerVision Analyzers verhogen de standaarden voor het meten van dampspanning, vlampunt en brandstofanalyse via FTIR-spectroscopie. Meerdere instrumenten worden automatisch herkend aan de hand van de cockpit software. Daarnaast kunnen alle apparaten wereldwijd vanuit één centraal lab geconfigureerd, bewaakt, geüpdatet en gediagnosticeerd worden. Dit heet: Access, Anywhere, Anytime.

Grabner Instruments is een toonaangevende fabrikant van analytische laboratorium testapparatuur en introduceert met trots de nieuwe MINIFLASH FPA Vision auto-sampler. DE FPA is speciaal ontwikkeld voor gebruik met elke MINIFLASH FP Vision analyzer.

Het modulaire ontwerp zorgt voor schaalbaarheid. Zo ontstaat de mogelijk om op elk moment uit te breiden met een automatische monstername. Daarbij is deze volledig compatibel met de vlampuntanalyser, waardoor vlampuntmetingen tussen -25 en 400°C uitgevoerd kunnen worden. Als extra pluspunt duurt het wisselen van de analysers slechts enkele seconden.

FP Vision modulair uitbreiden met een FPA autosampler

Met een Grabner FPA autosampler heb je een toename van 50% in monsterposities ten opzichte van een FLA-model uit de vorige editie. Het zorgt voor een efficiënter gebruik van hulpbronnen en dit vertaalt zich in een hogere efficiëntie van de FP-Vision analyzers, omdat dagelijkse doorvoer van monsters aanzienlijk wordt verhoogd terwijl de bedrijfskosten worden verlaagd.

De FPA autosampler is modulair en kan op ieder ogenblik uitgebreid of gecombineerd worden met een FP Vision Vlampuntmeter.

Wens je meer info over de werking van de FPA autosampler? Bekijk dan deze video.

Wil je een persoonlijk gesprek met onze experten? Neem dan snel contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Bepaling van deeltjesgrootte en deeltjesvorm in het lab met de Fritsch ANALYSETTE 22 NeXT Micro

Deeltjesgrootte is reeds lang een bekende parameter voor de kwaliteitsbewaking  van grondstoffen en eindproducten in bijvoorbeeld de voedingsindustrie, bouw en metallurgie. Denk hierbij aan de grootte of fijnheid van rijst, suiker of bloem, of de grootte-distributie van cement of cokes. Voor deze bepalingen werd vroeger vrijwel exclusief gebruik gemaakt van zeefanalyse, waarbij het monster door [...]

Benelux Scientific zet stapje extra via maatwerk

Tinius Olsen ontwikkelt en levert trekbanken voor mechanische tests. Het aanbod bestaat uit ongeveer tien varianten, steeds met een verschillende maximale kracht en een andere capaciteit. De systemen zijn rechttoe rechtaan; de echte variatie zit in de duizenden opties die er zijn voor wat betreft opspanmethodes, klemmen, platen en extra features. Precies daar zit de [...]

Dataphysics: als je door het bos de bomen niet meer ziet

Contactlenzen zijn tegenwoordig steeds populairder, omdat ze een handige manier zijn om vele typische zichtproblemen te corrigeren. Het waarborgen van hun veiligheid, gebruikscomfort en goede visuele prestaties zijn belangrijke taken voor elke contactlenzen fabrikant. Een parameter die de ontwikkeling en het ontwerp van goede contactlenzen mogelijk maakt, is de bevochtigbaarheid van het oppervlak. Deze is [...]

juli 19, 2021