Gemalen koffie onder een elektronenmikroscoop

Ben jij een koffiedrinker? Dan ken je ongetwijfeld het gelukzalige gevoel van het heerlijke aroma en de smaak van een kopje koffie in de ochtend. Maar heb je je ooit al eens afgevraagd hoe gemalen koffie er uitziet in een elektronenmicroscoop?

Wij deden de test en delen dit graag met jou. Let op, niet voor gevoelige kijkers, of wel?

Thermo Scientific Phenom Desktop SEM: Fenomenale beeldkwaliteit en element analyse

Met de Thermo Scientific Phenom desktop SEM is professionele elektronenmicroscopie aan een betaalbare prijs nu binnen het bereik van elk R&D en QC laboratorium. De Phenom SEM biedt hoge-resolutie, hoge-kwaliteit beelden en element analyse (EDS) voor een breed gamma aan applicaties. De intuitieve gebruiker-interface van de Phenom SEM staat garant voor hoge kwaliteit resultaten met minimale opleiding. Een klik op het scherm volstaat voor een beelden met superieure resolutie of een volledige element-analyse.

Elk monster kan eenvoudig in een speciaal ontworpen monsterhouder geplaatst worden. Na automatisch laden bekomt men onmiddelijk een optisch beeld en een elektronen beeld na slechts 30 seconden.

Wilt u ook graag weten hoe uw monsters eruit zien met de Thermo Scientific Phenom SEM? Neem dan contact op (link contact pagina) voor een gratis test.

september 24, 2021