De Brabender Amylograph-E: voor een betrouwbaar, reproduceerbaar beeld van de enzymactiviteit (α-amylasen) in meel en volle granen
Benelux Scientific verdeelt het Food gamma van Brabender, waaronder de Amylograph-E, een apparaat dat toelaat om snel en betrouwbaar de gelatinisatie-eigenschappen en enzym-activiteit van meel en volle granen te meten. Een investering die zich snel terugverdient. Als de enzymactiviteit in het meel te hoog is kunnen uw baksels immers mislukken, wat leidt tot productieverlies.
Een handig apparaat met heel wat voordelen:
- gemakkelijk te gebruiken
- kwaliteitscontrole in overeenstemming met de internationale normen
- geleidelijke verwarming van 30 ° C tot 93 ° C
- uitgebreid beeld van enzymactiviteit
- controle op dosering van enzymen
- geen enzym-schade vóór het meten
Het optimaliseert de bak-geschiktheid en dosering op eenvoudige, nauwkeurige en betrouwbare wijze, met makkelijk uit te voeren testprocedures. Tegelijkertijd zorgt de direct in het product geplaatste meetsonde ervoor dat de temperatuur nauwkeurig kan worden ingesteld, wat de reproduceerbaarheid van uw meetresultaten verhoogt.
Graag meer weten over de Amylograph-E of het Food gamma van Brabender? Contacteer ons vandaag nog op info@benelux-scientific.be of tel 09 252 54 00 voor een demo of meer uitleg!